Sheer Driving Pleasure

 • ΧΑΛΑΡΩΣΤΕ.ΦΡΟΝΤΙΖΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ.

  ΧΑΛΑΡΩΣΤΕ.
  ΦΡΟΝΤΙΖΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ.

  My BMW Service, στην ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΕ.

 • ΧΑΛΑΡΩΣΤΕ.
  ΦΡΟΝΤΙΖΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ.

  My BMW Service, στην ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΕ.

ΧΑΛΑΡΩΣΤΕ, ΦΡΟΝΤΙΖΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ.

Για το ραντεβού service που πιθανώς να έχετε ξεχάσει. Για το μήνυμα προειδοποίησης που πιθανώς δεν κατανοείτε. Φροντίζουμε για την αλλαγή λαδιών και την αλλαγή τροχών. Κι αν δεν γνωρίζετε με ποιον πρέπει να επικοινωνήσετε σε περίπτωση ατυχήματος; Μην ανησυχείτε. Βρισκόμαστε πάντα στο πλευρό σας.

To "Proactive Care" δεν είναι απλώς μία υπηρεσία. Είναι μια υπόσχεση: Είμαστε πάντα στο πλευρό σας, για να μη σας λείψει τίποτα. Το μόνο που χρειάζεστε για να εξερευνήσετε την υπηρεσία του "Proactive Care" είναι η εφαρμογή My BMW, η οποία διατίθεται χωρίς χρέωση. Αναλυτικές πληροφορίες θα βρείτε παρακάτω, στην ενότητα με τις προϋποθέσεις.

 

 

PROACTIVE CARE. ΓΙΑ SERVICE ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΑΝΗΣΥΧΙΑ.

Το "Proactive Care", σας συνδέει αυτόματα με όλες τις υπηρεσίες service της ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΕ.

 

Online Προγραμματισμός Ραντεβού.

Προγραμματίστε το επόμενο ραντεβού σας πιο εύκολα από ποτέ: Με την εφαρμογή του Online Appointment της BMW, μπορείτε να κλείσετε το επόμενο ραντεβού σας την ιστοσελίδα της ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΕ ή μέσω του My BMW App, με λίγα μόνο κλικ – γρήγορα και βάσει του δικού σας προγράμματος.

Άμεσες διαδικασίες.

Οι εξιδεικευμένοι τεχνικοί BMW παρέχουν γρήγορη κι εύκολη υποστήριξη απευθείας στο αυτοκίνητο, μέσω τηλεφώνου ή μέσω απομακρυσμένων υπηρεσιών, ώστε να συνεχίσετε ξέγνοιαστα το ταξίδι σας. Εάν χρειάζεστε περαιτέρω βοήθεια θα σας παραπέμψουμε στο συνεργείο της ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΕ ή θα αποστείλουμε το BMW Servicemobile.

 

Ασύγκριτη εξυπηρέτηση.

Το συνεργείο της ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΕ παρέχει άμεση εξυπηρέτηση. Οι λύσεις προηγμένης τεχνολογίας όπως η απομακρυσμένη διάγνωση και η υποστήριξη με βίντεο συνδυάζονται με υπηρεσίες όπως online προγραμματισμός ραντεβού, δυνατότητα check-in από το σπίτι, παράδοση/παραλαβή όλο το 24ωρο και ψηφιακές πληρωμές. Εξατομικευμένο και πρωτοποριακό.

Είμαστε πάντα δίπλα σας.

Είναι καλό να γνωρίζετε σε ποιόν μπορείτε να απευθυνθείτε εάν συμβεί κάτι απρόβλεπτο. Με την BMW Οδική Βοήθεια, ένας έμπιστος συνεργάτης επικοινωνίας βρίσκεται πάντα κοντά σας, όλο το 24ωρο, 365 ημέρες τον χρόνο. Τηλεφωνικά, με ένα κλικ στο μενού iDrive ή μέσω της εφαρμογής My BMW – ο τεχνικός της BMW βρίσκεται πάντα στη διάθεσή σας.

 

PROACTIVE CARE ΓΙΑ ΤΗΝ BMW ΣΑΣ.

Επωφεληθείτε από το Proactive Care. Είναι πολύ εύκολο. Μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες.

 

ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ.

Η λίστα ελέγχου για το Proactive Care:

 • Κατεβάστε το My BMW App και ενεργοποιήστε τις ειδοποιήσεις.
 • Ενεργοποιήστε το συμβόλαιο BMW ConnectedDrive.
 • Καταχωρήστε το αυτοκίνητο και το συνεργείο της ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΕ.
 • Εισαγάγετε το e-mail και τον αριθμό τηλεφώνου.
 • Αντιστοιχίστε επιθυμητές ειδοποιήσεις και εξουσιοδοτήσεις.
 • Εναλλακτικά, πραγματοποιήστε τα ίδια βήματα στη δικτυακή πύλη BMW.
 • Έτοιμο.
Κατεβάστε τώρα τo My BMW App.

 

MY BMW APP.

Έξυπνες υπηρεσίες για ξεγνοιασιά στο έπακρο. Η εφαρμογή My BMW μετατρέπει το κινητό σας τηλέφωνο σε μία ψηφιακή προέκταση της BMW σας, αλλά και σε ένα ιδανικό μέσο για το "Proactive Care". Ανακαλύψτε χρήσιμες και ενημερωτικές λειτουργίες όπως:

 

 • ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

  Τα πλεονεκτήματά σας.

  • Απομακρυσμένη Αναβάθμιση Λογισμικού. Αυτό σημαίνει ότι το λογισμικό του αυτοκινήτου σας θα είναι πάντα ενημερωμένο.
  • Προβολή κατάστασης αυτοκινήτου. Χρησιμοποιήστε το smartphone για να ελέγξετε το λιπαντικό κινητήρα, την πίεση ελαστικών (ανάλογα με το μοντέλο), τα υγρά φρένων και τις απαιτήσεις συντήρησης.
  • Απευθείας σύνδεση με την οδική βοήθεια και τη διαχείριση ατυχήματος.
  • Online ραντεβού. Κλείστε ένα ραντεβού στην ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΕ, με ελάχιστα κλικ.
  • Εύκολη προσαρμογή των προσωπικών στοιχείων, των στοιχείων οχήματος ή του συνεργείου της ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΕ.
 • ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ

  Αποκτήστε το My BMW App με τρία μόλις βήματα.

  1. Κατεβάστε δωρεάν το My BMW App από το Apple App Store ή το Google Play Store.
  2. Συνδεθείτε με το BMW ID σας ή δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό.
  3. Εισάγετε τον αριθμό πλαισίου (VIN) της BMW σας και συνδέστε την στην εφαρμογή My BMW.

  Μετάβαση στο APP Store

  Μετάβαση στο Google Play Store

 

BMW PAY.

Οι υπηρεσίες του My BMW Service ολοκληρώνονται με το BMW Pay και σας προσφέρουν όλα όσα επιθυμείτε από ένα σύγχρονο σύστημα ηλεκτρονικών πληρωμών. Πληρώνετε γρήγορα και με ασφάλεια, λαμβάνετε άμεση επιβεβαίωση και έχετε τον απόλυτο έλεγχο των οικονομικών σας, με μέγιστη διαφάνεια, οποιαδήποτε στιγμή.

 

 • ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

  Τα πλεονεκτήματά σας.

  • Online πληρωμές με απόλυτη διαφάνεια.
  • Πληρωμές όλο το 24ωρο, ακόμα και εκτός ωραρίου λειτουργίας.
  • Προηγμένες επιλογές πληρωμών όπως Apple Pay, Google Pay, άμεση χρέωση SEPA και άμεση μεταφορά.
  • Χωρίς αναμονή στην υποδοχή service.
 • ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ

  Πληρώστε σε τρία μόλις βήματα.

  • Από τo My BMW App θα λάβετε ένα SMS/μήνυμα e-mail ή μήνυμα push που θα περιέχει τον σύνδεσμο για την πληρωμή.
  • Προσθέστε τις πληροφορίες πληρωμής.
  • Θα λάβετε άμεσα την επιβεβαίωση πληρωμής.

 

SMART VIDEO COMMUNICATION.

Με το BMW Smart Video Communication, το πρωτοποριακό σύστημα διαλόγου με υποστήριξη βίντεο, μπορείτε να παρακολουθείτε τους τεχνικούς του BMW Service κατά την διάρκεια των εργασιών. Όσο η BMW σας βρίσκεται στο συνεργείο για service, θα λάβετε μέσω e-mail, SMS ή στην εφαρμογή My BMW ένα video που έχει εγγραφεί απευθείας στο συνεργείο. Μπορείτε να δείτε εύκολα εάν απαιτούνται πρόσθετες εργασίες συντήρησης και επισκευής, ανεξάρτητα από το πού βρίσκεστε. Θα λάβετε μία αναλυτική εκτίμηση κόστους για τις προτεινόμενες πρόσθετες εργασίες, τις οποίες μπορείτε να συζητήσετε με τους τεχνικούς service και να τις εγκρίνετε με ένα κλικ.

 

 • ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

  Τα πλεονεκτήματά σας.

  • Μπορείτε να δείτε απευθείας τις προτεινόμενες επισκευές / συντηρήσεις σε ένα βίντεο.
  • Κάθε προτεινόμενη επισκευή / συντήρηση εξηγείται λεπτομερώς από τους εξειδικευμένους τεχνικούς μας.
  • Μπορείτε να επιβεβαιώσετε την επισκευή / συντήρηση, εάν εσείς το επιθυμείτε.
  • Γρήγορη και εύκολη λήψη αποφάσεων με λίγα μόλις κλικ.
 • ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ

  Λάβετε το βίντεο service σε μόλις τρία βήματα.

  1. Ενώ η BMW σας βρίσκεται στο συνεργείο θα λάβετε μέσω SMS, email ή στο BMW App, ένα video που έχει καταγραφεί εκείνη τη στιγμή.
  2. Θα λάβετε μια λεπτομερή πρόταση όλων των προτεινόμενων επισκευών / συντηρήσεων από τους εξειδικευμένους τεχνικούς μας.
  3. Μπορείτε να συζητήσετε την πρόταση με τους εξειδικευμένους τεχνικούς μας ή να την εγκρίνετε με ένα κλικ.

 

ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ SERVICE ΧΩΡΙΣ ΑΓΧΟΣ.

Η ιδέα "Χαλαρώστε. Φροντίζουμε εμείς για εσάς.", αποτελεί κίνητρο για να βελτιώνουμε συνεχώς τις υπηρεσίες μας ώστε να μπορείτε να απολαμβάνετε στο έπακρο την οδηγική εμπειρία. Τα παρακάτω τέσσερα προϊόντα και υπηρεσίες ολοκληρώνουν την εξαιρετική εξυπηρέτηση πελατών.

 

 • Ολόκληρο το πρόγραμμα BMW Service.

  Ολόκληρο το πρόγραμμα BMW Service.

  Εξερευνήστε τις υπηρεσίες μας και ανακαλύψτε αυτές που ταιριάζουν στις προσωπικές σας ανάγκες και στην BMW σας – για μέγιστη οδηγική απόλαυση.

 • BMW Διαχείριση Ατυχημάτων

  BMW Διαχείριση Ατυχημάτων

  Ακόμα και στην περίπτωση ατυχήματος βρισκόμαστε στο πλευρό σας. 24 ώρες την ημέρα, 365 ημέρες τον χρόνο — για όλη τη διάρκεια ζωής του αυτοκινήτου.

 • BMW Οδική Βοήθεια.

  BMW Οδική Βοήθεια.

  Μια ακινητοποίηση λόγω βλάβης είναι αρκετά ενοχλητική. Η BMW Οδική Βοήθεια εφαρμόζεται σε όλη την Ευρώπη και παρέχεται σε όλους τους οδηγούς BMW και BMW i. Μπορείτε να επωφεληθείτε από τις δωρεάν πρόσθετες υπηρεσίες για έως και 10 χρόνια εάν πραγματοποιείτε τακτικά τη συντήρηση της BMW σας στον Εξουσιοδοτημένο Επισκευαστή BMW. *

 • My BMW App.

  Ολόκληρο το πρόγραμμα BMW Service.

  Μπορείτε να διαχειριστείτε τα ραντεβού για service γρήγορα και εύκολα χρησιμοποιώντας τo My BMW App.

 

*Αφορά αυτοκίνητα BMW/BMWi με ημερομηνία πρώτης κυκλοφορίας μετά την 01.02.2020. Η τελευταία συντήρηση περιλαμβάνει λιπαντικό κινητήρα με φίλτρο λαδιού, υγρά φρένων, μικροφίλτρα ή έλεγχο σέρβις αυτοκινήτου σε έναν Εξουσιοδοτημένο Επισκευαστή BMW.

 

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ:

 

Τι είναι το Proactive Care;

Η BMW είναι ένας από τους πρώτους κατασκευαστές αυτοκινήτων που προσφέρει υπηρεσίες "Proactive Care". Για την επίτευξη του Προληπτικού Ελέγχου, ένα σύστημα αισθητήρων αξιολογεί τα δεδομένα πραγματικού χρόνου και αναγνωρίζει αυτόματα την επερχόμενη συντήρηση ή τις ανάγκες επισκευής στην BMW σας.

Γιατί πρέπει να ενημερώσω τα στοιχεία μου για το Proactive Care;

Για να επωφεληθείτε από όλα τα πλεονεκτήματα που προσφέρει το BMW Service θα χρειαστούμε τα στοιχεία επικοινωνίας σας. Βεβαιωθείτε ότι έχετε συναινέσει στη χρήση των προσωπικών δεδομένων σας και ότι έχετε αντιστοιχίσει την BMW σας και τον Εξουσιοδοτημένο Επισκευαστή με τον λογαριασμό ConnectedDrive. Έτσι η υπηρεσία του "Proactive Care" μπορεί να σας παρέχει ολοκληρωμένη και εξατομικευμένη υποστήριξη.

Είναι η υπηρεσία "Proactive Care" διαθέσιμη για τη δική μου BMW;

Η εφαρμογή My BMW μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε αυτοκίνητα με έτος κατασκευής από το 2014. Τα πλεονεκτήματα που προσφέρει η υπηρεσία "Proactive Care" εξαρτώνται κυρίως από το μοντέλο και τον εξοπλισμό. Απολαύστε όλα τα πλεονεκτήματα του BMW "Proactive Care" στα μοντέλα BMW/BMW i με λογισμικό BMW Operating System 7. Όλοι εμείς στη ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΕ, θα χαρούμε να σας βοηθήσουμε στην ενεργοποίηση του λογαριασμού ConnectedDrive και της υπηρεσίας "Proactive Care".

Προγραμματίστε ένα ραντεβού

Τι είναι το ConnectedDrive;

Τα ψηφιακά προϊόντα και οι υπηρεσίες δικτύωσης του BMW ConnectedDrive προσφέρουν μία ευρεία γκάμα χρήσιμων λειτουργιών. Η υπηρεσία "Proactive Care" ομαδοποιεί αυτές τις ψηφιακές υπηρεσίες.

Μετάβαση στο BMW ConnectedDrive Store

Πώς λειτουργεί το ConnectedDrive;

Το BMW ConnectedDrive περιλαμβάνει όλες τις ψηφιακές υπηρεσίες που δικτυώνουν με έξυπνο τρόπο το αυτοκίνητο με το εξωτερικό περιβάλλον. Εκτός από τις τηλεματικές υπηρεσίες, περιλαμβάνονται επίσης συστήματα υποστήριξης οδηγού, συνδέσεις για φορητές συσκευές καθώς και υπηρεσίες ψυχαγωγίας και ενημέρωσης κυκλοφοριακών συνθηκών.

Προϋποθέσεις για τη χρήση του ConnectedDrive:

 • Το αυτοκίνητό σας διαθέτει εγκατεστημένη και ενεργοποιημένη κάρτα SIM.
 • Διαθέτετε ένα BMW ID.
 • Έχετε προσθέσει το αυτοκίνητό σας στο BMW ID σας.

Συμβουλή: Κατεβάστε την εφαρμογή My BMW για να αξιοποιήσετε στο έπακρο τις προσφερόμενες υπηρεσίες. Με την εφαρμογή μπορείτε, για παράδειγμα, να προγραμματίζετε τις διαδρομές σας καθ' οδόν και να στέλνετε τον προορισμό σας εκ των προτέρων στην BMW σας.

Στη σελίδα επισκόπησης του ConnectedDrive μπορείτε να δείτε συνοπτικά τις προσφερόμενες υπηρεσίες.

Δημιουργήστε το δικό σας BMW ID Συνδεθείτε στο BMW ConnectedDrive και ενημερώστε τα στοιχεία

Τι είναι το CBS (Condition Based Service);

Στην BMW η συντήρηση δεν πραγματοποιείται σε σταθερά χρονικά διαστήματα. Αντίθετα, βασίζεται στην τρέχουσα χρήση του αυτοκινήτου. Το CBS (Condition Based Service) επιτηρεί την κατάσταση των εξαρτημάτων και την ποιότητα των υγρών με τη βοήθεια αισθητήρων και ειδικών αλγόριθμων. Όταν το αυτοκίνητο είναι καινούριο θα προβληθεί μια πιθανή ημερομηνία για το πρώτο service, η οποία θα ανανεώνεται καθώς θα χρησιμοποιείτε το αυτοκίνητο. Συνεπώς, θα ειδοποιηθείτε, όταν θα απαιτηθεί service για την BMW σας.

Ανακαλύψτε περισσότερα

Κλείσιμο Ραντεβού Online
Αίτημα για Πληροφόρηση
Αίτημα για Test Drive
Μεταχειρισμένα Αυτοκίνητα